Reisverslag Amerika 2005: Las Vegas (Dag 11)

Voorbereiding
Route Verslag Foto's Links Contact

Dag 11 - Las Vegas

DatumMaandag 12 September 2005
PlaatsLas Vegas
HotelFlamingo
Weer31°C, Zonnig
Afstand0 kmKlik HIER om de foto's te bekijken

Caesar's Palace

We zijn om 8.00u uur opgestaan en hebben gedoucht. Daarna hebben we ontbeten op de kamer: sandwiches met choco. We zijn aan de informatiebalie gaan vragen waar de laundry was en waar de Las Vegas Outlet Stores lagen. Daarna zijn we op de strip gaan wandelen en een paar hotels gaan verkennen. We zijn begonnen met Caesars Palace. Een mooi hotel, zeer mooi afgewerkt. Ik had veel positieve dingen gelezen over de Forum Shops maar ik vond er eigenlijk niet zo veel speciaal aan. Daarna zijn we nog eens naar Mirage gegaan voor de witte tijger want we hadden er niet zo’n mooie foto van maar de tijger was er niet op dit uur van de dag. Toen zijn we naar Treasure Island gegaan om het eens in daglicht te bekijken. We zijn ook even binnengegaan en daar was alles ook mooi afgewerkt in piratenstijl. Terug buiten heb ik ook een foto van het Wynn hotel genomen. Dan zijn we verder gewandeld naar Venetian. Het begon nu al weer vrij warm te worden. Aan het Venetian zagen we de gondelaars op het water voor het hotel. Daar hebben we ook de Canal Shops, met de mooi beschilderde muren en plafonds, bezocht. We hebben er ook nog een foto getrokken van één van de beelden van het Madame Tussaud museum. (Michael Jordan)

Toen was het al tijd voor onze afspraak in het Hilton hotel. De presentatie ging over een soort time share en daar kon je dan op inschrijven wat we natuurlijk niet gedaan hebben. We kregen de tickets die ons beloofd waren en toen zijn we onmiddellijk naar Paris hotel gegaan om de vouchers in te wisselen voor echte tickets voor de musical “We will rock you”. Paris hotel is echt heel knap vanbinnen met een geschilderde blauwe lucht en een stuk van de eifeltoren komt door het plafond naar binnen. Wel knap gedaan. En de tekst op alle pijltjes en dergelijke staat er eerst in het Frans en daaronder pas in het Engels.

’s Middags zijn we iets gaan eten in McDonalds en daarna zijn we naar de Outlet Stores gereden want ik wou een paar T-shirts kopen. Outlet Stores is een groot complex met 130 winkels. Ik heb er aantal t-shirts tegen lage prijs gekocht. ’s Avonds zijn we met onze bijna gratis tickets gaan eten in het Bally’s hotel. Het was een uitgebreid buffet en het was heel lekker. Onze cola werd ook constant bijgevuld, dat was nogal een service. We hadden allebei eigenlijk te veel gegeten en we waren een beetje misselijk.

The Mirage

Na het eten was het tijd voor de musical in Paris hotel. Een heel knappe show met veel humor. Ik moest op voorhand wel mijn camera afgeven dus geen foto’s van de show. Na afloop hebben we twee T-shirts gekocht van de show. Toen zijn we naar het Bellagio gewandeld voor de dansende fonteinen in het donker te zien. Dat was heel indrukwekkend. We hebben een 5-tal “shows” gezien. Elke keer andere muziek en een ander patroon. Daarna hebben we ons terug gehaast naar Treasure Island voor een tweede poging tot het zien van de show “Sirens of TI”. We kwamen er net op tijd aan maar vonden toch nog een redelijk goede plek. De show viel een beetje tegen maar misschien hadden we er wel te veel van verwacht. De show duurde maar ongeveer 15 minuten. Daarna zijn we naar het Mirage gegaan voor de vulkaanuitbarsting. We hadden geluk want het was de laatste voorstelling van de avond. De uitbarsting duurt maar een paar minuutjes maar was wel knap en er stond niet te veel volk dus we hadden een goed zicht. Daarna zijn we nog iets gaan drinken in McDonalds en rond 1.00u zijn we gaan slapen.All Rights Reserved. Copyright (c) 2005-2019 ronan-veerle.be